Visita edifici en construcció alumnes Grau Superior

Els alumnes de Formació Professional del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, acompanyats pels professors Miguel Fernandez i Dámaso de la Cruz, van visitar una obra al carrer José María Quadrado cantonada Sant Esteve a Maó, el passat dijous dia 17 de Octubre de 2019, on van poder veure en fase d’execució les instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions que estan estudiant en aquest moments als mòduls professionals: M-08.- (0517) Processos en Instal·lacions d’Infraestructures Comuns de Telecomunicació i  M-09.- (0518) Tècniques i Processos a les Instal·lacions Elèctriques.


A més van poder veure altres instal·lacions com Climatització, Fontaneria, Sanejament, Ventilació Forçada i Contra Incendis (mànegues) del garatge. Van ser molt interessants els comentaris del Cap d’Obra de la constructora que ens va explicar moltes particularitats de l’edifici, de les seves instal·lacions i de els elements constructius i estructurals”