Segon premi als Premis de la Fundació Endesa a la Ecoinnovació Educativa

PASQUAL INSITUT

Moodle

Classroom

Drive

GestiB

AbiesWeb

Facebook

Instagram

Correu

Segon premi als Premis de la Fundació Endesa a la Ecoinnovació Educativa

1r d’FP de Grau bàsic de Jardineria guanya el segon premi als Premis de la Fundació Endesa a la Ecoinnovació Educativa

El passat 23 de juny els alumnes de 1r d’FP de Grau Bàsic d’Agrojardineria i Composicions Florals van anar a Madrid a recollir el segon premi de la Categoria 2 dels Premis Fundació Endesa a la ’Ecoinnovació Educativa d’àmbit estatal que se’ls hi va atorgar pel projecte “Recuperar la fertilidad: regenerando el suelo”. Aquest va sorgir per fer front a la degradació que presenta el sòl als terrenys del centre. En primer lloc es van estudiar dues zones per conèixer les característiques i l’estat amb el qual es trobaven i posteriorment es van posar en marxa un seguit de mesures per poder recuperar-lo, entre elles la creació de compost amb restes dels patis, de la cafeteria i  restes de poda; implementació de cobertes vegetals i elaboració de biopreparats.

logo_MEC
CEU_COL (1)
Logo_FSE_CFGM