Concurs de Videorecomanació Cultural de Maó

PASQUAL INSITUT

Moodle

Classroom

Drive

GestiB

AbiesWeb

Facebook

Instagram

Correu

Concurs de Videorecomanació Cultural de Maó

En Jordi Bosch, alumne de 3r d’ESO del nostre Institut, ha guanyat el primer premi del Concurs de Videorecomanació Cultural de Maó per a joves youtubers i dues alumnes més del Calbó, na Júlia Bosch i na Lara Serra de 2n de Batxillerat, en van rebre mencions.

Aquest concurs el va convocar l’Ajuntament de Maó i ens el va enviar als instituts. El Departament de Català del nostre Centre vam decidir sumar-nos-hi per celebrar Sant Jordi i en vam preparar una tasca. De tots els vídeos que vam rebre,  en Jordi, na Júlia i na Lara els van presentar al concurs de l’ajuntament de Maó i tots tres han estat premiats. Enhorabona!

En els següent enllaç podeu veure el vídeo d’en Jordi.

logo_MEC
CEU_COL (1)
Logo_FSE_CFGM