Els 4 alumnes d’electricitat que estan a Finlàndia fent pràctiques aprofiten al màxim la seva estada

En Ferran, en Toni, en Joel i en Joan ja duen més de la meitat de la seva estada a Oulu, a Finlàndia, i estan aprofitant al màxim la seva experiència. Després dels primers dies d’adaptació al nou país i de conèixer el centre on fan les pràctiques, van dedicar el primer cap de setmana allà a visitar la ciutat d’Oulu.

Oulu

 

Per altra banda, aquest cap de setmana l’han dedicat a viatjar pel país i disfrutar dels seus paisatges i espais naturals. Dissabte van viatjar fins a Romanievi, dins el cercle polar àrtic, i van visitar i el zoològic de Ranua i el poble on es diu que hi ha la casa del Pare Noel. Si tot açò no era suficient, el diumenge encara van tenir forces per anar a esquiar a Ruka, on asseguren que s’ho van passar molt bé. Esperam que continuïn així i disfrutin el màxim de la seva estada.

 

Pare Noel

Pista esquí II

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *