Dos nous alumnes de FP de Finlàndia venen a fer pràctiques a Menorca

Mentre 4 alumnes d’electricitat estan fent un mes de pràctiques d’Electricitat a Finlàndia, 3 alumnes finlandesos estaran a Menorca, ja que aquests dos nous alumnes es sumen a l’estada de 4 mesos que dur a terme l’alumna d’Electromecànica de Vehicles, Heidi Yli-Suvanto, a l’empresa AUTO RECAMBIOS UNIÓN.

 

Aquesta setmana l’IES Pasqual Calbó i Caldés ha rebut la visita de dos alumnes de Formació Professional de l’OULU VOCATIONAL COLLEGE de Finlàndia que han vingut a fer un mes i mig de pràctiques formatives. Aquests alumnes estudien un CF de logística aeroportuària i faran la seva estada a l’Aeroport de Menorca gràcies a la col·laboració d’AENA.

El divendres dia 19 van ser rebuts a l’Aeroport per mostrar-los les instal·lacions i dilluns començaren les seves pràctiques formatives.

L’IES Pasqual Calbó i Caldés manté contacte amb aquest centre de formació professional finlandès des de fa dos cursos per tal d’organitzar les estades formatives dels alumnes d’ambdós centres que volen realitzar un període formatiu en un altre país de la UE en el marc dels programes europeus Leonardo da Vinci i Erasmus.

2013-04-16 18.36.18DSC03428

 

 

 

 

 

 

 

En una imatge es poden veure els 2 alumnes, Juho i Joel, davant la porta principal del centre i en l’altra Joel i Juho reunits amb Mar Robles Bada, Cap del Dept. d’Obra Civil i instal·lacions, i Lourdes López Orfila, cap del Dept. de Recursos Humans d’AENA a l’Aeroport de Menorca.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *