4 alumnes d’electricitat han iniciat el seu període de pràctiques a Finlàndia

4 alumnes de l’IES Pasqual Calbó han rebut una beca dels Programa Europeu d’Aprenentatge Permanent Leonardo da Vinci per realitzar pràctiques formatives en un altre país europeu.

Ferran Bosch Vinent i Antoni Marqués Pascual, de Ciutadella, i  Joel Pons Juan i Joan Pons Mora, de Maó, alumnes del CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (ELE-21)  han viatjat fins a Oulu, Finlàndia,  per realitzar un mes de pràctiques que formaran part del seu mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT).

horitzontal

 

Gràcies al Programa Europeu Leonardo da Vinci, que dóna la possibilitat als alumnes de FP i PQPI de realitzar una estada formativa en un altre país de la UE, tindran l’oportunitat de desenvolupar feines relacionades amb els seus estudis en les instal·lacions del centre de Formació Professional OULU VOCATIONAL COLLEGE (www.osao.fi).

 

Aquesta estada formativa a Finlàndia s’emmarca dins el Projecte Leonardo da Vinci ILLES BALEARS 2011, de la Conselleria d’Educació del Govern Balear, i ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre els centres educatius de Menorca i de Finlàndia.

 

L’IES Pasqual Calbó i Caldés treballa de forma conjunta des de fa temps amb el centre educatiu finlandès, de manera que cada centre facilita les estades dels alumnes de l’altre soci col·laborador organitzant l’allotjament i les pràctiques formatives en les empreses dels seus voltants. Així, a part d’una alumna finlandesa, Heidi Yli-Suvanto, que dur a Menorca des de principis de febrer per fer 4 mesos de pràctiques d’electromecànica de vehicles en l’empresa AUTOS RECAMBIOS UNIÓN, de Maó, l’IES Pasqual Calbó i Caldés també està organitzant l’estada de dos estudiants finlandesos de formació professional de Logística Aeroportuària que han de fer un mes i mig de pràctiques a les instal·lacions de l’Aeroport de Menorca, gràcies a la col·laboració d’AENA, a partir de mitjans d’abril.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *