Setmana d’inici i finaltizació de diferents estades formatives Leonardo da Vinci

Els 3 alumnes d’ELE-21 van finalitzar divendres passat, dia 20 d’abril, les 4 setmanes de práctiques formatives en una empresa de Romania  i aquesta setmana han retornat per finalitzar aquí el seu període de pràctiques. Aquesta experiència ha estat del tot satisfactòria per ells, ja que els ha permès conèixer un país i una manera de viure bastant diferent a la nostra.

Al mateix temps, dimarts dia 24 vam rebre als dos alumnes de Finlàndia, Eetu i Leevi, que s’han desplaçat fins a Menorca per fer també 4 setmanes de pràctiques amb el departament d’Enginyeria i Manteniment de l’Aeroport de Menorca. Esperam que la seva estada a l’illa sigui també del tot satisfactòria!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *