N’OJARA MÉNDEZ OBSERVADORA DE MESURAMENTS D’AMIANT

La setmana passada n’Ojara Méndez, alumna ERASMUS de Prevenció de Riscos Professionals, va acompanyar a personal de la seva empresa a realitzar mesuraments de nivells d’amiant. Posteriorment va tenir l’oportunitat de fer observacions a través del microscopi de les fibres recollides. Ens ha enviat fotos d’aquesta profitosa jornada.

[cincopa AEKA746LEITn]

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a N’OJARA MÉNDEZ OBSERVADORA DE MESURAMENTS D’AMIANT

  1. slotsite diu:

    As I am looking at your writing, slotsite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

  2. I am very impressed with your writing baccarat online I couldn’t think of this, but it’s amazing! I wrote several posts similar to this one, but please come and see!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.