Dinars per conversar en anglès organitzats per la Coordinació de Mobilitat Internacional de l’IES Joan Ramis i Ramis

Fa poc més d’un mes que la Coordinació de Mobilitat Internacional de l’IES Joan Ramis i Ramis ve organitzant uns dinars amb un grup d’anglesos per tal de que alumnes i professors tenguin l’oportunitat de conversar una estona amb ells i així millorar la seva competència lingüística. Tot i que l’objectiu inicial era que els alumnes que han de fer una estada en un altre país practiquessin una mica abans de partir, aquests dinars estan oberts a qualsevol alumne i professor que tengui ganes de conèixer gent i practicar l’anglès.

Dimarts dia 13 de març van assistir al dinar els alumnes de 2n del CFGS de Prevenció de Riscos Professionals, acompanyats pel professor Joan Palliser, per acompanyar a Ojara Méndez, alumna del cicle que farà 3 mesos de pràctiques formatives a Anglaterra.

 

El proper dinar serà dimarts que ve dia 27. Els interessats millor que confirmin la seva assistència prèviament.Trobareu més informació aquí.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *