5 alumnes inicien les seves pràctiques Leonardo da Vinci i Erasmus

5 alumnes del nostre centre han rebut una beca dels Programes Europeus d’Aprenentatge Permanent Leonardo da Vinci i Erasmus per realitzar pràctiques formatives en diferents empreses europees.

Dijous dia 22 en Joan Esbert Barber, en Claudiu Tritean i n’Ignasi Pons Coll, alumnes del CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (ELE-21)  van viatjar cap a Cluj, Romania, per realitzar un mes de pràctiques que formaran part del seu mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT).

Gràcies al Programa Europeu Leonardo da Vinci, a partir de dilluns 26 de març aquests 3 alumnes faran feines relacionades amb els seus estudis en una empresa constructora de més de 500 treballadors anomenada S.C. ACI CLUJ S.A.

Aquesta estada formativa a Romania s’emmarca dins el Projecte Leonardo da Vinci Illes Balears 2010 de la Conselleria d’Educació. Aquest programa europeu, juntament amb el programa Erasmus, dóna la possibilitat de fer pràctiques formatives en un altre país de la Unió Europea als alumnes de FP i PQPI.

 

En relació al Programa Erasmus, els alumnes d’un Cicle Formatiu de Grau Superior poden fer de 2 a 3 mesos de pràctiques en un altre país europeu gràcies al Projecte FP-Erasmus 2011 gestionat per la Conselleria d’Educació.

En el nostre cas, divendres dia 23 viatjà cap al Regne Unit l’alumna del CFGS de Prevenció de Riscos Professionals (MSP-34), Ojara Méndez Gómez, per dur a terme els 3 mesos de pràctiques (FCT) a l’empresa Personnel Health & Safety Consultants Ltd. Aquesta empresa està situada a Aylesford (Kent), al sud-est d’Anglaterra, i forma part d’un grup empresarial (PHSC plc) que ofereix serveis relacionats amb la Prevenció de Riscos Laborals per tot el Regne Unit.

 

Finalment, a principis d’abril, Ernesto Sintes Baños, alumne del CFGS de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats (ELE-32), viatjarà cap a Finlàndia per fer les seves pràctiques formatives en dues empreses de la província d’OULU, al nord de Finlàndia. 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *