Oberta la convocatòria de les EUROBECAS CAJA MADRID

El període d’inscripció finalitza dia 23 de gener de 2012 (accedeix al calendari)

Un any més l’OBRA SOCIAL CAJA MADRID oferiex un programa de beques perquè els estudiants i tutulats de FP tenguin l’oportunitat d’adquirir una experiència laboral a l’estranger, a més de poder millorar el seu coneixement d’altres idiomes, cultures i maneres de viure. Podeu veure un vídeo on s’explica l’objectiu de les beques.

La convocatòria 2012, igual que en edicions anteriors, té dues modalitats:  

  • Opció 1 “Eurobecas Caja Madrid”:  per realitzar durant el’estiu de 2012, un programa de pràctiques laborals de 7 setmanes de durada (1 adaptació + 6 pràctiques) al Regne Unit i  Irlanda, per estudiants i titulats de Formació Profesional de Grau Mig i Superior.  

             Aquesta opció la pot demanar un estudiant o titulat de FP per fer unes pràctiques en estiu en finalitzar qualsevol dels cursos escolars, independentment de si ja ha fet o no les FCT del cicle. No tindran cap relació amb el centre educatiu.

  • Opción 2. “Eurobecas Erasmus Complementarias Caja Madrid”:  per complementar amb 500 € la beca Erasmus concedida per la Unió Europea i el Ministeri d’Educació a estudiants de Formació Professional de Grau Superior. 

             La poden sol·licitar els alumnes de Grau Superior que tenen intenció de fer les FCT a l’estranger amb una beca Erasmus gestionada per la Conselleria d’Educació del Govern Balear. Només és una ajuda econòmica complementària. La certificació de les pràctiques la gestiona el centre educatiu.

            Com que el centre ha de presentar totes les sol·licituds de forma conjunta, tots aquells que vulguin sol·liticar una beca de CAJA MADRID poden lliurar la documentació necessària al seu tutor o al coordinador de mobilitat a la FP, Joan Palliser, fins el dia 16 de gener.

Tots els interessats poden començar a preparar la documentació per fer la sol·licitud. Aquí teniu les instruccions.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

26 respostes a Oberta la convocatòria de les EUROBECAS CAJA MADRID

  1. Tilmsnoli diu:

    https://buystromectolon.com/ – ivermectin for rosacea

  2. Cialis diu:

    Propecia Testicle Pain Swelling Of The Lips

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *