Sessió entre Coordinadors de mobilitat de diferents instituts de Menorca

L’IES Pasqual Calbó compta a partir del present curs 2018 2019 amb una nova Coordinadora de mobilitat en la Formació Professional, na Sonia Agut. Per aquest motiu, per tal de posar-se al dia i enriquir coneixements pel que fa els projectes de mobilitat europea Erasmus+, el 21 de setembre na Sonia i en Kico Borràs de l’IES Joan Ramis han realitzat una sessió en la qual s’han tractat temes com: el funcionament de les comissions de Mobilitat, coordinació de projectes Erasmus+, gestió d’estades, etc.
També s’ha vist com a la Mobility Tool es donen d’alta les institucions, participants i mobilitats, així com la gestió del pressupost dels projectes. Tampoc ha faltat menció a la difussió dels projectes a través dels Blocs, xarxes socials, premsa, xerrades informatives, etc.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.