Na Verónica Florit i en Joan Pons Garcia expliquen la seva estada Erasmus+ a Portsmouth (Regne Unit)

Na Verónica Florit Sintes i en Joan Pons Garcia, alumnes de Grau Mitjà de Gestió Administrativa, estan ja en la tercera setmana de pràctiques Erasmus+ a Portsmouth, al sud-oest d’Anglaterra.

Des de que són allà, a part de fer les seves hores de pràctiques en les empreses assignades, l’empresa intermediària, Training Vision, els hi ofereix activitats culturals i recreatives per fer durant el temps lliure.

Així, un dia van anar a sopar a un Fish&Chips al port amb altres estudiants Erasmus+ d’altres països i un altre dia van anar a veure una exposició de pintura nomenada MINDER feta per els estudiants de la Universitat i a fer dues partides de bolos a Hollywood Bowl a Gunwharf Quays devora el port.

 

El cap de setmana també aprofiten per fer altres activitats: dissabte van anar a passejar i comprar a un centre comercial i diumenge vam anar a Portchester Castle a fer un pícnic amb diferents grups d’estudiants italians.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.