La professora Sonia Agut realitza una setmana de formació a Estònia

Sonia Agut, professora del CFGS de Prevenció de Riscos Professionals, ha viatjat fins a Estònia per dur a terme una setmana de formació a la Universitat de Tallinn i al centre de Formació Professional Tehnikakorggkool.

 

 

En aquest centres educatius actualment s’imparteixen estudis d’enginyeria mecànica, enginyeria automotriu, arquitectura, enginyeria civil, enginyeria tèxtil, enginyeria elèctrica, enginyeria ambiental, transport i logística, producció, enginyeria ferroviària i d’anàlisis clínics.

Durant aquesta setmana aquesta professora tindrà l’oportunitat d’assistir a diferents classes i compartir experiències el amb professorat local per aprendre noves metodologies d’ensenyament.

A més, podrà conèixer l’organització i les principals característiques del Sistema Educatiu d’Estònia, així com conèixer l’experiència dels estudiants locals.

Aquesta estada formativa és possible gràcies a la participació del nostre centre en el programa europeu ERASMUS+, en concret als diferents projectes de Mobilitat per FP Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior.

La seva estada formativa ha estat notícia al diari digital Menorca al dia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.