L’alumne Eduard Sans finalitza la seva estada Erasmus+ a Valence

L’alumne de Grau Mitjà del Cicle Formatiu de Fabricació Mecànica, Eduard Sans, finalitza la seva estada en pràctiques a la ciutat francesa de Valence. Amb les quatre setmanes que va viure a Valence, l’alumne ha manifestat com d’adaptat es va trobar ja que la família amb la qual vivia va estar molt agradable amb ell. Pel que fa el lloc de feina i les feines realitzades, n’Eduard es va sentir molt adaptat amb els companys amb qui va tractar a l’empresa. N’Eduard va aprendre tasques noves relatives al seu sector professional i es sentia satisfet de les feines que feia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.