Estada de les alumnes de Grau Mitjà d’Administració a Anglaterra

Resum del mes de pràctiques a Portsmouth, sud d’Anglaterra, de na Gemma Carreras i na Maria Allés

“El primer dia quan vam arribar estàvem un poc nervioses, perquè no sabíem com seria la família que ens acolliria, com seria l’empresa, etc.
I ho podríem definir amb una paraula, inoblidable!

Na Yvonne, la senyora de la casa on ens hem allotjat, ha estat com una segona mare, és una dona espectacular, sempre s’ha preocupat per noltros i ens ha ajudat en tot, i el darrer dia ens ha fet molta pena partir d’allà.
El primer cap de setmana vam anar a fer turisme per Portsmouth. Vam anar a la “Spinniker Tower”, diferents museus, “Canoe Lake”, entre altres.

 

torreLlac

 

 

 

 

 

 

 

Després ja vam començar les pràctiques. De l’empresa  ens quedam amb un bon record, hem aprés a fer moltes coses com “Mail Merge”, “Outlook”… i hem acabat atenent telefonades en anglès. La gent és molt amable. Hem fet moles amistats a l’empresa, amb altres companys que també estaven fent pràctiques,  amb qui hem compartit molts sopars i  alguna que altra festa.

empresa

Un cap de setmana vam anar a Londres, on ens vam trobar amb els altres dos companys del Grau de mecànica. Va ser un cap de setmana espectacular,  ple de somriures, aventures, i noves experiències.

London

Aquesta estada ens ha ajudat també a millorar el nostre anglès.

En resum, ha estat genial,  una gran experiència, i ho tornaríem a repetir mil vegades més!”

Parc

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.