Primera setmana de l’estada a Alemanya del alumnes d’Electricitat

Els 4 alumnes de grau mitjà d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques ens expliquen com el ha anat la primera setmana a Vitalis

“El viatge va anar molt bé, l’únic problema és que l’avió que ens duia a Barcelona va sortir amb quasi 2 hores de retràs. A l’aeroport de Leipzig ens va venir a cercar na Gabriela, i ens va dur fins a Vitalis on ens va ensenyar les instal·lacions, les nostres habitacions, …

Dins l'avió

N’Irene comparteix habitació amb una al·lota d’Hungria, molt bona al·lota amb qui xerra en anglès. A part hem conegut croats, anglesos, portuguesos…

Ens hem trobat amb dos andalusos que treballen amb nosaltres, també estudien Electricitat, i duen ja una setmana per aquí (han estat ells els que ens han mostrat el tren, els tramvies…); a més de 5 bascos, que varen arribar el mateix dia que nosaltres. Totes les sortides les realitzem amb ells 7.

Tren - tramvia

Diumenge, dia 12, ja vam visitar la ciutat de Leipzig amb els 5 bascos i amb na Gabriela com a guia. Després de la visita per Leipzig varem quedar a dinar allà nosaltres 4.

20150412_120931

Dilluns vam començar a les 8.30h, els altres dies ja a les 9, ja que havíem de fer les presentacions amb els professors i ens van mostrar les instal·lacions on farem feina aquestes setmanes. Com a traductora vam tenir una altra persona de Vitalis, na Johanna.

Els primers dies varem treballar amb tub i canaleta per parelles damunt un taulell, com els de l’institut però més grans. Dijous ja vam començar a fer feina a una casa. Hem de fer la instal·lació elèctrica perquè els obrers puguin fer obres. La casa està situada a Leipzig, i ens duen amb cotxe fins allà i fem fins les 3 que ens tornen a Vitalis.

Dissabte dia 18 d’abril varem anar a Dresden amb els 7 espanyols. A l’estació ens va venir a cercar una guia, qui ens va fer la ruta amb espanyol.

Paisatge

Durant el temps lliure que tenim, anem al gimnàs. Hi solíem anar després de sopar, però des de dijous hi anem després de fer feina. Per les nits, també solem anar al bar que hi ha a Vitalis.

Això ha estat el resum de tota la setmana. L’únic problema que tenim es a l’hora de dinar, que tenim que fer-nos el dinar nosaltres mateixos, però només disposem d’un microones”

Vista panoràmica

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.