El Pasqual Calbó disposarà de 17 mobilitats Erasmus+ més per al curs vinent.

L’IES Pasqual Calbó i Caldés ha resultat beneficiari, per al curs vinent, de 17 mobilitats més per a realizar estades per Europa dins del marc del programa Erasmus+. Les beques corresponen a dos projectes més sol·licitats per la Coordinació de Mobilitat en la convocatoria del 2019. Les mobilitats que es duran a terme seran d’alumnat d’FP Bàsica, de Grau Mitjà, de Grau Superior i de personal docent i no docent.

Per la qual cosa, durant aquests dies de juny, s’ha realitzat la signatura de dos nous convenis corresponents als dos projectes Erasmus adjudicats recentment.

Per al nostre Institut és molt important seguir amb aquesta projecció europea per tal de millorar les competències professionals, professionals i socials de tots els participants als quals se’ls hi adjudica una beca Erasmus+.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *