Joan Palliser, coordinador ERASMUS+ per a l’FP, assisteix a una jornada formativa ERASMUS+

El coordinador de mobilitat a l’FP ha assistit a la jornada de Mobilitat ERASMUS+ FP corresponent als projectes de la convocatòria del 2016

Joan Palliser s’ha desplaçat fins a Madrid per assistir a aquesta jornada de formació ERASMUS+ organitzada per la unitat d’FP del SEPIE. Aquesta jornada formativa, dedicada a la gestió dels projectes ERASMUS+ d’FP de la convocatòria del 2016, s’ha dedicat als següents aspectes de la gestió dels projectes:

  • Introducció de les dades del projecte a la Mobility Tool+
  • Elaboració de l’Informe Final del projecte
  • Procediments d’avaluació i control
  • Certificació de les mobilitats a través d’Europass
  • Comunicació, difusió i visibilitat dels projectes Erasmus+

Durant aquestes jornades que organitza el SEPIE periòdicament, també es reserva un temps per resoldre dubtes i intercanviar experiències entre els diferents coordinadors de tota España que hi han assistit. A més, des del SEPIE també van aprofitar per anunciar les principals novetats de la convocatòria del 2018.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.