Els alumnes d’Alemanya i Finlàndia finalitzen la seva estada a Menorca

Porta

Els alemanys Vanessa Dargel i Matthias Stute  van acabar la seva estada a Menorca el passat 1 de maig després de fer un mes de pràctiques a l’empresa A&R Wirecut S. L. des Castell, mentre que les finlandeses Tanja Sivonen i Merenven Rasmussen han fet 6 setmanes de pràctiques al Centre de Jardineria Es Bosc.

Alumnes d'AlemanyaAlumnes de finlàndia

 

A part de visitar junts diferents pobles i cales de Menorca un dia van deixar la seva feina a les empreses per visitar el nostre centre. A les fotos els podeu veure amb dues alumnes de Jardineria i Floristeria visitant el seu jardí empedrat.

 

Alumnes finlandeses i alemanysJardí empedrat

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.