Inici de les classes de preparació lingüística del curs 2014-15

Aquest dilluns comencen les classes de preparació lingüística per a tots aquells alumnes de GM i GS que tenguin intencions de fer una estada Leonardo da Vinci o Erasmus durant el període de FCT d’aquest curs o durant el curs que ve.

Les classes tindran lloc tots els dilluns de 14 a 15 h a l’aula de Xarxipelag-1 i seram impartides per el professor Mikel Navarro.

curso-adultos-londres

 

Al llarg del curs els assistents podran practicar tant el vocabulari i les expressions que més sempren en situacions normals del dia a dia com el vocabulari propi del seu perfil professional, de manera distesa i divertida.

slide-bilbao-02_1

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.