Na Núria Torres ens explica les seves vivències a Polònia

A part de realitzar les seves pràctiques de jardineria a un centre de jardineria, na Núria ens ha explicat que els primers dies de la seva estada ha aprofitat per conèixer els voltants del poblet on viu, Kicin, gràcies a una bicicleta que li han deixat.
IMG_0079
També ha visitat Poznan i diu que és una ciutat maravellosa, plena de estudians. Ha visitat esglésies, parcs, mercats, etc.
IMG_0041
El primer dissabte que estava allà va anar de bateig, amb la familia amb la que viu. Comenta que  tot va ser molt familiar i van menjar tant o més que a qualsevol celebració del notre país. Per ella va ser molt graciós escoltar una misa en polac.
IMG_0055

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *