6 alumnes de l’IES Pasqual Calbó i Caldés inicien el seu període de pràctiques formatives en diferents països de la Unió Europea

En primer lloc, 2 alumnes de Formació Professional de Grau Superior iniciaran dilluns un període de 3 mesos de pràctiques en una empresa d’un altre país amb una beca Erasmus per estudiants en pràctiques. En Javier Olives Franco, alumne del CFGS d’Administració i Finances (ADG-32), es desplaça aquest cap de setmana cap a Portsmouth, a Regne Unit, mentre que en Pau Verdaguer Barber, del CFGS de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats (ELE-31), iniciarà el seu llarg viatge cap a Oulu, al nord-oest de Finlàndia.

 

DSC07527En Pau i en Javier van rebre divendres els darrers documents necessaris per certificar la seva estada ERASMUS abans d’iniciar els seus respectius viatges a Finlàndia i Regne Unit

 Per altra banda, 4 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (ELE-21) han rebut una beca dels Programa Europeu d’Aprenentatge Permanent Leonardo da Vinci per realitzar un mes de pràctiques formatives a Leipzig, Alemanya, que formaran part del seu mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT).

Encara que el centre compta amb uns anys d’experiència en la gestió dels projectes Erasmus, aquest és el primer curs que l’IES Pasqual Calbó i Caldés gestiona el seu propi projecte Leonardo da Vinci. Açò vol dir que ara ja no es depèn de la disposició de beques per part de la Conselleria d’Educació del Govern Balear, n’agilitza la seva gestió i  es preveu un augment de les mobilitats en el centre. De fet, aquestes són les 4 primeres beques concedides d’un total de 20 de que disposa el centre per tal de que facin un període de pràctiques en un altre país europeu aquells alumnes de GM i PQPI interessats fins el 31 de maig de 2015. Al menys 3 alumnes més del GM han sol·licitat una beca Leonardo per fer una estada d’aquí a final de curs.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *