L’IES Pasqual Calbó i Caldés rep a dos alumnes de FP de Finlàndia

 L’IES Pasqual Calbó i Caldés ha rebut la visita de dos alumnes de Formació Professional de l’OULU VOCATIONAL COLLEGE (www.osao.fi) de Finlàndia, que han vingut a fer un mes de pràctiques formatives. Aquests alumnes estan acabant el seus estudis d’Instal·lacions Elèctriques i faran la seva estada formativa a l’Aeroport de Menorca gràcies a la col·laboració d’AENA.

 

 IMG-20140206-00035

En aquesta imatge els podem veure fent feines de manteniment a les cintes transportadores d’equipatges de l’aeroport.

 

L’IES Pasqual Calbó i Caldés manté contacte amb aquest centre de formació professional finlandès des de fa tres cursos per tal d’organitzar les estades formatives dels alumnes d’ambdós centres que volen realitzar un període formatiu en un altre país de la UE en el marc dels programes europeus Leonardo da Vinci i Erasmus.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *