Primeres setmanes de pràctiques a Romania dels alumnes del CFGM d’Electricitat

Ja fa unes setmanes que en Joan, en Claudiu i n’Ignasi van viatjar fins a Romania per fer un mes de pràctiques formatives a unes empresa contructora de la ciutat de Cluj.Els primers dies van ser acollits pels pares den Claudiu, que són d’allà, a la ciutat de Turda, i una vegada van trobar pis ja es van instal·lar a Cluj.

Les pràctiques en l’empresa de moment s’han desenvolupat sense problema, van ser molt ben acollits i de moment ens asseguren que el tracte amb els treballadors sempre és molt bo. De moment han treballat en la connexió de bombes d’aigua de la xarxa de subministrament de Turda, han participat en el canvi de faroles de l’enllumenat públic d’un parc connetant-les a terra i també han treballat en la instal·lació elèctrica d’uns apartaments.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A part d’açò, van aprofitant el temps lliure per visitar Cluj i els seus voltants. Els primers dies, a part de conèixer la ciutat i visitar els seus principals edificis, van visitar també una mina de sal.

 

 

 

 

 

 

 

Aquests darrers dies han anat a veure barranc  i una presa d’aigua que té una central hidroelèctrica i també han pujat fins a un mirador des d’on es veu tota la ciutat de Cluj-Napoca.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *