2 alumnes inicien el seu període de pràctiques a Bulgària

En Miquel Solà Pons i en Xavi Serra Orfila han viatjat aquest dilluns 21 de març cap a Sofia, on duran a terme quatre setmanes de pràctiques que formaran part del seu mòdul de FCT, gràcies al programa europeu Leonardo da Vinci.

Aquesta estada formativa a Bulgària s’emmarca dins el Programa Leonardo da Vinci ILLES BALEARS 2010 de la Conselleria d’Educació del Govern Balear. Aquest programa europeu, juntament amb el Programa Erasmus, dóna la possibilitat als alumnes de FP de realitzar una estada formativa en un altre país de la UE.

     En Miquel Solà, alumne de FME-21 durà a terme les seves pràctiques a l’empresa PETROV PM, capdavantera en el sector de la fabricació mecànica de peces, mentre que en Xavi Serra, alumne d’ELE-21, iniciarà la seva formació pràctica a l’empresa ARNI BROTHERS, on ja van dur a terme un mes de pràctiques 3 alumnes de l’IES Pasqual Calbó el curs passat.

     Aquí els podeu veure el dilluns 24 a primera hora del matí, a l’aeroport de Menorca, abans d’iniciar el seu viatge.

Esperem que aprofitin la seva estada a Bulgària!

Com podeu veure, de moment, van aprofitar l’escala a München (Munich) del seu viatge d’anada per prendre una autèntica cervesa alemanya.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.