Seguiment estada Eduard Sans del Grau Superior de Prevenció de Riscos Professionals

El nostre alumne Eduard Sans Newman del Cicle de Grau Superior en Prevenció de Riscos Professionals seguieix amb la seva estada a Oulu, Finlàndia i està molt ben integrat i ens ha confirmat que aquesta experiència que està vivint d’Erasmus és meravellosa. Cal recordar que n’Edu gaudeix d’una beca Erasmus+ de Grau Superior de dos mesos i mig de durada.

A les fotos podem veure com Edu exerceix de Tècnic de Prevenció de Riscos i visita les obres per fer complir amb la normativa de prevenció, les mesures preventives que van establir i comprovar que tothom empra els equips de protecció individual.

En el seu temps lliure, n’Edu ha realitzat moltes activitats interessants i cal destacar que ha fet una escapada a Rovaniemi per veure a Santa Claus i realitzar altres activitats interessants.

Com a dades curioses, ara durant el mes de maig, per exemple, ha vist nevar i el sol comença a sortir a les 2 de la matinada mentre que la posta de sol és al voltant de les 23h, per tant només tenen unes 3 hores de foscor al dia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *