Estada Erasmus del professor Joan Cardona a Limoux

El professor Joan Cardona del cicle de Formació Professional d’Administració i Gestió va fer una estada Erasmus+ a un centre de Formació Professional de Limoux, França, amb l’objectiu de realitzar un aprenentatge per observació.

Cal destacar que els alumnes que vam rebre a Menorca en el mesos de gener i febrer del present curs escolar i que van fer les pràctiques en diferents empreses de Maó són d’aquest institut, Lycée Jacques Ruffié de Limoux.

En Joan va participar en les següents activitats formatives:

  • Assistència a una jornada de formació al centre CANOPE (Xarxa de creació i acompanyament pedagògic) de Carcassone.
  • Visita al centre educatiu i reunió amb el director del centre amb presentació dels membres del Departament d’Administració i Comerç.
  • Assistència a una classe de la família professional d’Administració per a conèixer les metodologies utilitzades a l’aula.
  • Acompanyament a les visites de control dels alumnes en pràctiques FCT per conèixer el sistema francès d’avaluació d’aquest mòdul.
  • Assistència a les classes de Comerç per conèixer la metodologia de classe i el treball per projectes. 
  • Assistència i participació en una reunió de coordinació del programa Erasmus+ amb l’objectiu d’organitzar la selecció dels alumnes per al curs 2019-2020.
  • Assistència a una classe pràctica d’informàtica per tal de conèixer les eines TIC utilitzades per la branca professional: Aplicacions Cérise i Pronotes.
  • Assistència al «Forum après le collège» a Limoux on els centres de formació professional presenten als alumnes externs la seva oferta acadèmica.

En la darrera imatge es pot observar en Joan exposant la seva estada a França als companys de Departament d’Administració i Gestió per compartir la seva experiència amb una beca Erasmus+.

Exposició a càrrec de’n Joan de la seva experiència al companys de Departament del nostre centre.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *