N’Edu de GS segueix amb les FCT a Finlàndia

N’Eduard Sans del cicle de GS de Prevencio de Riscos Professionals segueix amb les seves FCT a Oulu, Finlàndia, on segueix fent feina amb els projectes esmentats en la darrera entrada dedicada a aquest alumne.

L’alumne ens informa de que aquesta setmana ha estat molt productiva; ha realitzat visites a determinades aules i cambres del centre docent OSAO per fer l’avaluació de riscos, ha elaborat un full de càlcul amb totes les dades recollides i ha realitzat els plànols de les instal·lacions amb el programa de disseny assistit per ordinador, AutoCAD. N’Edu i els seus tutors estan molt contents amb la feina que l’alumne està desenvolupant ja que fa les tasques amb molta eficiència i rapidesa.

Durant el seu temps lliure ha gaudit amb un sopar i festa amb menjars internacionals y també ha realitzat una excursió, preparada per l’institut, a un zoològic a la ciutat de Ranua on va poder veure ossos polars, llops, mussols, etc.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *