Estudiants i professors de PQPI a Polònia

El passat 18 de maig quatre estudiants i dos professors de PQPI van partir cap a Poznan (Polònia) per realitzar les pràctiques de final de curs. En Dani Torres, en Santi Torrado i en Hafid Benacceur, estudiants de AGA11 i en Joshua Dolz, estudiant de FME11 estan acompanyats dels seus professors Josep Xabuch i Lluis Cervera.

Poznan és una ciutat situada al centre oest de Polònia amb una població de mig milió d’habitants. És una de les ciutats més antigues del país. En l’actualitat és la cinquena ciutat més populosa i la capital de la regió de Gran Polònia. És un important centre comercial, industrial i educatiu. Acull fires de comerç internacional amb regularitat. Va ser la ciutat amfitriona de la conferència internacional sobre el canvi climàtic de les nacions unides al desembre del 2008.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *