Quatre alumnes de FP van començar les FCTs a Bulgària

12 d’abril de 2010

 4 alumnes de FP de l’IES Pasqual Calbó inicien el seu període de pràctiques a Bulgària gràcies als programes europeus Leonardo da Vinci i Erasmus

 Sortida cap a Bulgària

 

Un alumne del CFGS d’Administració i Finances (ADM-31) i tres alumnes del CFGM d’Equips i Instal·lacions Electrotècniques (ELE-22),) inicien el seu període de FCT (Formació en Centres de Treball) en  dues empreses de Sofia, la capital de Bulgària. 

 En Roman Camps, n’Isaac Mascaró, en Josep Sintes i en Carlos Vera van viatjar dissabte passat cap a Sofia, on duran a terme quatre setmanes de pràctiques que formaran part del seu mòdul de FCT, gràcies als programes europeus Leonardo da Vinci i Erasmus.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *