Setmana Europea per a la Seguretat i la Salut 2015

estres setmana europea SiS

Del 19 al 23 d’octubre es celebra la Setmana Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball, una iniciativa promoguda per l’Agència Europea (EU-OSHA) per conscienciar sobre la necessitat de garantir la prevenció de riscos laborals en els llocs de treball d’Europa.

Cinefòrum, jornades tècniques, tallers i cursos seran algunes de les 89 activitats programades, en 46 ciutats espanyoles, que es desenvoluparan al llarg d’aquesta setmana, totes elles destinades a promoure el coneixement tècnic i la cultura preventiva centrades en un important missatge “La seguretat i la salut en el treball concerneix a tots”.

Aquesta edició, emmarcada en la campanya “Treballs saludables: Gestionem l’estrès“, pretén contribuir a reforçar el missatge que durant dos anys promou l’Agència Europea amb aquesta ambiciosa campanya, afavorint que milions de persones a Europa siguin conscients de la importància d’una bona gestió de la prevenció dels riscos psicosocials en les empreses i coneguin les eines que existeixen per abordar l’estrès laboral, ja que és el segon problema de salut relacionat amb el treball, després dels trastorns musculoesquelètics.

Els actes que es duran a terme a Espanya, en el marc de la Setmana Europea, han estat programats per membres de la Xarxa Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball i per nombroses entitats que cooperen activament amb aquesta campanya.

Al següent enllaç trobaràs el programa d’activitats a nivel nacional.