Conferència de D. Albert Sesé

 

El dia 10 de juny en les instal·lacions de CAEB a Plaça Miranda els alumnes del cicle formatiu de prevenció de riscos professional van assistir a la presentació, a través de videoconferència, de una eina elaborada per la aquesta associació per facilitar al petit i mitja empresari la gestió del riscos professionals a la seva empresa.

La sessió va ser inaugurada per la Senyora Paula Liñán Directora General de salud Laboral. En una primera part de la jornada la Sra. Mavia Isern,responsable del gabinet de Prevenció,Calitat i Medi ambient de Caeb va ensenyar als assistents com manejar la eina. Aquesta nova aplicació web desenvolupada per la confederació d’associacions de Balears te l’objectiu de ser una eina àgil i d’estar permanentment actualitzada .

La sessió es va completar amb una reflexió de les condiciones de treball lligades al factor humà que incideixen en la sinistralitat laboral i que es necessari superar per aconseguir que les persones facin feina de una manera segura. Aquestes reflexions van estar a càrrec del Sr. Albert Sesé decà de la facultat de psicologia de la UIB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *