Actualitat

Setmana de la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere

Aquestos tallers estan subvencionats pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat dins del programa RED Educa i per la Conselleria de Presidència del Govern Balear, i per tant, no han representat cap cost econòmic per al nostre centre.

 

Dintre de la mateixa setmana s’ha realitzat també una intervenció amb famílies, que ha consistit en una Xerrada sobre Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere.

 

Aquesta es va realitzar el dijous 21 de febrer a les 19:30 h al nostre centre educatiu.

 

Vam fer difusió d’aquesta jornada mitjançant una circular enviada la setmana anterior a totes les famílies des del Gestib, per part de Secretaria, i amb la col·laboració de l’AMPA, que també va fer difusió per correu electrònic a les 70 famílies associades. Així i tot, sols van assistir un total de 7 persones: 4 mares, 1 pare, 1 alumna d’un CFGM i l’agent de coeducació. Així mateix, la sessió va ser profitosa i emotiva, amb una sincera participació de les persones assistents donant els seus punts de vista personals, des de les emocions i les seves vivències personals i familiars. Algunes mares van manifestar el seu agraïment i interès en que els seus fills i filles rebin formació sobre aquestos temes que, ja que segons paraules de les mateixes famílies, “són temes importants que a casa, de vegades, no sabem com tractar”.

               CEU COL