Actualitat

Curtmetratge al concurs Concursmetratge Alternanits 2016

Els nostres alumnes Martí Ameller i Mark Arnau han presentat un curtmetratge al concurs Concursmetratge Alternanits 2016. Es titula "Aprofita el moment" que podeu veure en el següent enllaç:

.be">
.be

Amb les vostres votacions poden guanyar la Menció Especial del Públic. Per votar heu de fer click aquí:

http://www.injovemenorca.com/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=05

També podeu visitar la web: http://www.injovemenorca.com/

 
Requadre-CONCURTSMETRATGE.jpg
 
 

 

ENTREVISTA A MARTÍ AMELLER I MARK ARNAU, autors dels curtmetratge "Aprofita el moment":

1) De qui va ser la idea de participar en el Concurtsmetratge Alternanits 2016? Martí: Meva, ens van venir a fer una xerrada a l'institut sobre l’Injove i les activitats que fan al Casal. Ens van xerrar del concurs de curtmetratges i em vaig animar. Vaig xerrar amb en Mark i ens va apuntar els dos.

 

2) De què tracta? Mark: mostrem llocs de Menorca (Sa Mesquida, Cales Fonts i Cala Corb, la torre de Cala Sant Esteve) mentre anem en bici o corrents.

 

3) Quin missatge vol transmetre? Martí: La idea és que jugar amb l'ordinador o la play està bé, però també és divertit sortir de casa i fer coses diferents. 

 

4) Que vau emprar? Les bicis, els telèfons mòbils i una càmera Go Pro. Vam gravar el que fem normalment i després vam retallar les millors parts. Amb un programa informàtic vam afegir la música i els detalls d'edició.

 

               CEU COL