Actualitat

fp.jpg

 

INSCRIU-TE A L'FP!
 
Obert el període d'inscripcions a la Formació Professional fins el 28 de juny.
 
Horari d'oficina: matins 
Telèfon de contacte: 971369390
 
Requisits d’accés:
Si tens el títol d'accés amb pendents per juliol o setembre també et pots inscriure ara indicant que estàs pendent d'aprovar el títol.
 
Grau Superior:
Persones titulades en Batxillerat, Grau Mitjà, COU, FP2, Grau
Superior, Grau Universitari, Prova d'accés a GS o Prova
d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.
 
Grau Mitjà:
Persones titulades en l’ESO, FPBàsica, Prova d'accés a GM,
2n BUP, 2n REM o FP1.
 
Formació Professional Bàsica:
Alumnes de 15 a 17 anys amb, com a mínim, 2n d'ESO cursat.
Excepcionalment si hi ha places disponibles també admeten
alumnes de 18 anys. Important: Consultar amb l'equip
d’orientació del centre per tramitar l'accés.

Estades dels nostres alumnes Erasmus+

En Kevin Llopis segueix fent les pràctiques d’electricitat a Hansted, Alemanya, mitjançant una beca Erasmus+ PRO de tres mesos de durada.  També hem tingut tres alumnes de Finlàndia durant les tres darreres setmanes fent pràctiques a l'aeroport gràcies a una beca Erasmus+. Els professors també poden disfrutar d'una beca Erasmus+, com va ser el cas de les tres professores d'alemanya que visitaran les instal·lacions del Departament d'Electricitat. La setmana passada alumnes de FP Bàsica dels ciles de Fàbricació i Muntatge i Electricitat partiren amb una beca Erasmus+ a Alemanya. Podeu consultar totes les novetats al bloc d'Erasmus+ del Centre.

kevin.jpg aeroport.jpg
alemanya.jpg elecmecan.jpg

cartell.jpg

Viatge a Mallorca dels alumnes d'electricitat Grau Mitjà

Els dies 2 i 3 de maig, un grup de 14 alumnes dels grups de 1r i 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà ELE-21 (Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques) acompanyats de 2 professors, varen anar de viatge a Mallorca, amb la finalitat de dur a terme varies visites tècniques. L’objectiu va ser conèixer i dur a terme unes visites enfocades a tres grans instal·lacions industrials de l’illa de Mallorca, les quals considerem que han estat de gran interès per als nostres alumnes. La primera instal·lació va ser la dessaladora d'aigua de mar de la Badia de Palma, la segona varen ser les instal·lacions del Diari Última Hora i la darrera va ser la fàbrica de galletes Quelly. Més informació

palma-19-3.jpg

               CEU COL