Actualitat

PORTES-OBERTES-22-23.png

PARTICIPACIÓ SPAIN SKILLS 2022

Kevin Llopis Linshöft, acompanyat del seu professor Juan Carlos Puerto, del nostre Institut, és l'únic estudiant de Menorca que forma part de la delegació de Balears que està participant a Spainskills 2022. Kevin participa en la modalitat d'Instal·lacions Elèctriques. Spain Skills és una competició que promociona els estudis de FP i facilita el contacte entre els centres educatius i les empreses. Molta sort Kevin!

KEVIN2.jpg

Dia Mundial de la Poesia

En motiu del dia mundial de la poesia, hem volgut rendir un petit homenatge a les poetes silenciades de la Generació del 27 i a totes les persones que van viure i viuen les guerres patint el dolor de veure morir pares, germans i fills i la soletat i el desampar davant la barbàrie.
 
Que la poesia i la paraula no siguin mai silenciades i que serveixin sempre com a testimoni d'allò que mai s'hauria de repetir.
Gràcies a totes les companyes i alumnes de 2n d'ESO que han llegit un poema al món.
 
 
 
 

Aula ATECA

L’origen està a una SUBVENCIÓ de la Comunitat Europea dirigit al Ministeri d’Educació i Formació Professional, per motiu des COVID. Amb aquesta subvenció se vol facilitat la formació de la Formació Professional a distancia per internet, amb l’objectiu d’afavorir un canvi de ROL de com ensenyar, noves metodologies i espais mes virtuals de simulació prèvia a la producció.

teca-7.jpg

 

Presentació Projectes 2n ESO

L'alumnat de 2n ESO ha estat treballant durant el primer trimestre, a projectes de física i química, dins del projecte global "Green School, Dream School", els tipus de centrals elèctriques que existeixen, les diferències entre les energies renovables i no renovables, la importància de reciclar, la classificació dels plàstics i el canvi climàtic. Vam preparar pòsters i diverses activitats per presentar davant de l'alumnat de 1r d'ESO.

Concurs de cartells sobre l'estalvi d'aigua

Ja tenim els cartells guanyadors del concurs de cartells sobre l'estalvi d'aigua que van fer els alumnes de 1r d'ESO a l'assignatura de Geografia i Història.
Després d'un ajustat procés de votació, els cartells més votats han estat els de Max Camps (1rB), n'Arjau Ferrer (1rB) i n'Adrià Serra (1rD).
Els seus cartells ja estan penjats per l'institut!
Moltes gràcies per la participació de tothom i recordeu, l'aigua és vida i l'hem de cuidar!
 
geografia-1.jpg
 

               CEU COL