Lliurament dels premis als guanyadors del concurs de Fotografia i Vídeo i la Gimcana de Prevenció de Riscos Professionals

Dimecres dia 21, en el marc de la Festa de fi de curs de l’institut, vam fer l’acte de lliurament dels premis.

 

En primer lloc, Bep Fàbregues i Clara Albert, del departament de FOL, van lliurar el premi a les guanyadores del Concurs de Fotografia i Vídeo de Prevenció de riscos laborals que el centre organitza cada any. Aquest any els treballs guanyadors han estat:

  • El vídeo “Riscos a l’empresa” de Míriam Riudavets, Verónica Florit i Sònia Riudavets
  • La fotografia “Operario temerario” de Carolina Carreras.

 

Seguidament, Joan Palliser, del departament de Manteniment i Serveis a la Producció, va lliurar el premi als guanyadors de la Gimcana de Prevenció de Riscos Laborals celebrada el 28 d’abril en motiu del Dia internacional de la Seguretat i Salut en el Treball.