El cicle formatiu de Prevenció de Riscos Professionals present a la Fira d’Ensenyaments Superiors de Ciutadella

El passat cap de setmana l’IES Pasqual Calbó i Caldés ha estat present a la Fira d’Ensenyaments Superiors amb un stand que donava a conèixer el cicle de Prevenció de Riscos Professionals.

2014-10-03 09.20.33

Aquesta ha estat la primera edició d’aquesta fira que ha tingut lloc a Ciutadella i a la qual han assistit els alumnes de Batxillerat i Grau Mig de tota Menorca.

2014-10-03 09.53.12

Els visitants van poder conèixer el material més relacionat amb la prevenció, com ara senyals, extintors  i equips de protecció individual, així com alguns dels aparells de mesura que fan servir els tècnics de prevenció com per exemple el sonòmetre, el luxòmetre o el monitor de CO2. Finalment, tots aquells que van voler van poder practicar la reanimació cardiorespiratòria amb un ninot per tal de practicar aquesta maniobra de primers auxilis tant útil en casos d’emergència.

 

2014-10-03 09.56.54

 

Des d’aquí volem donar les gràcies al Centre Municipal Universitari de Ciutadella per haver-nos convidat a formar part d’aquesta fira i esperam poder tonar-hi en les properes edicions.